healing at home

Vind je het spannend om alleen te zijn? Voel jij in jouw huis een zware energie? Of voel je dingen die je niet kunt verklaren? Laat mij jou helpen weer helemaal zen & ontspannen te zijn in jouw eigen huis!

 

Voor deze bijzondere sessie kom ik naar jou toe! We doen samen een geleide meditatie waarin ik jou help vertrouwen te krijgen en te ontspannen. Hierdoor ontstaan er mooie inzichten en wordt er helder wat er werkelijk gaande is. Je leert hoe je komende periode zelf voor een positieve verandering in de energie kunt zorgen!

 

Tijdens deze unieke Healing At Home sessie krijg je:

  • Een energetische reiniging van jouw huis, je zult direct een positieve verandering voelen.
  • Uitgebreid advies over wat je zou kunnen veranderen en/of toevoegen in jouw huis of interieur.
  • Leer je hoe je optimaal een positieve sfeer kunt creëren.
  • Geleide meditatie die inzicht geeft en angsten wegneemt.
  • Lifestyle Coaching.

Deze HEALING AT HOME sessie duurt 1,5 tot 2 uur.

 

€ 147,-

(De reisvergoeding per gereden km is €0,50 vanaf postcode 7364 CD / snelste route, Google Maps)Weer helemaal zen & ontspannen in jouw eigen huis!

Stephanie Albrecht

Visagist / Hairstylist

 

" Een healing at home sessie mocht niet ontbreken, thuis ben ik het meest. Ik wilde hier ontdekken wat het huis betekent en hoe de energie is. Paula sloeg wederom de spijker op zijn kop. Dingen die ik niet eerder zo had bekeken, resoneerden enorm. Ik ging nadenken over kleuren die ik had gekozen en hoe het huis best zwaar was gaan voelen. Het mooie vind ik ook dat je daarna meteen zoveel frisse energie voelt om ook de krachtige verandering te maken die je nodig hebt. Al met al vind ik elke sessie enorm waardevol en verwonder ik me telkens weer! Liefs Stephanie "