empower diepte sessie

Massage & Bewustwording voor vrouwen

Je hebt jouw zaakjes goed op orde en toch heb je het allemaal net iets te ver laten oplopen. Je bent moe, zit emotioneel vol en loopt misschien zelfs wel even vast. Thuis, op je werk of in je relatie. Je weet eigenlijk prima wat er goed is voor jou, maar nu voel je dat er iets meer nodig is dan een wandeling of een avondje met een kop thee op de bank.

 

Je ervaart spanning in je lijf, begint een pijnlijke rug te krijgen of je nek en schouders trekken langzaam steeds meer in de kramp. Je voelt dat je nog wel heel even zo door kan gaan, maar het houdt niet over...

Zelf weet ik als geen ander hoe het is, en daarom heb ik deze unieke sessie samengesteld!

In een fijne en warme omgeving starten we deze bijzondere sessie met een heerlijke kop thee en een inspirerend gesprek. Je krijgt rustig de tijd om even te landen en dat te delen wat gehoord wil worden.

 

We bespreken waar je tegenaan loopt en waar jouw behoefte ligt. Je kunt kiezen uit een energetische diepte massage of een bijzondere engelen meditatie. Beide zorgen ervoor dat je weer kunt ontspannen en waardevolle inzichten krijgt.

 

Door een veilige bedding en interne rust komen antwoorden op levensvragen als vanzelf naar jou toe. Energie kan weer voluit gaan stromen en lichaam en geest komen in verbinding en balans.

Aan het eind van deze sessie bespreken we wat je zojuist ervaren hebt en hoe jij de komende tijd weer verder kunt. Welke oude overtuigingen dienen niet meer en mag je los gaan laten. Als mooie afsluiting vraag ik je een inspiratie kaart te pakken, deze zal je aan het denken zetten!


Deze waardevolle EMPOWER DIEPTE SESSIE van 1,5 uur kost voorlopig geen €97,- maar slechts € 80,-

 

€ 80,-

Daarvoor krijg je:

+ Inspiratie gesprek & heerlijke bio thee

+ Diepte Massage en/of inzicht Meditatie

+ Heling / lichaam en geest weer in balans

+ Nieuwe Inzichten en veel waardevolle tips

+ 1,5 uur mijn volledige & oprechte AandachtWil je van baan veranderen? Je leven omgooien of uit een relatie stappen? Wil je blijvend gewicht verliezen of werken aan meer zelfvertrouwen? Ook dan ben je van harte welkom en help ik jou graag! Om echt iets te kunnen doorbreken plannen we dan een aantal sessies achter elkaar.

Je hoeft het niet alleen te doen!