healing at home

Voel jij in jouw huis een zware energie? Vind je het spannend om alleen te zijn of voel je dingen die je niet kunt verklaren? Laat mij jou helpen weer helemaal zen en ontspannen te zijn in jouw eigen huis.

 

Ik reinig het huis, zorg voor een positieve verandering in de energie en leer jou ook hoe je dit zelf kunt doen. De tips die ik met je deel zijn ook heel fijn van toepassing als je bijvoorbeeld op vakantie gaat en ergens terecht komt waar de energie niet zo fijn voelt.

 

Je krijgt advies over wat je zou kunnen veranderen of toevoegen in jouw huis / interieur. Maar ook hoe je optimaal een positieve sfeer kunt creëren.

 

Tijdens deze sessie doen we samen een bijzondere meditatie waarin jij helemaal kunt ontspannen en mooie inzichten krijgt…

Weer helemaal zen en ontspannen in jouw eigen huis!


Deze unieke HEALING AT HOME sessie kost slechts € 129,- en duurt 2 tot max. 2,5 uur.

 

€ 129,-

(De reisvergoeding per gereden km is €0,50 vanaf postcode 7364 CD / snelste route, Google Maps)Stephanie Albrecht

Visagist / Hairstylist

 

" Een healing at home sessie mocht niet ontbreken, thuis ben ik het meest. Ik wilde hier ontdekken wat het huis betekent en hoe de energie is. Paula sloeg wederom de spijker op zijn kop. Dingen die ik niet eerder zo had bekeken, resoneerden enorm. Ik ging nadenken over kleuren die ik had gekozen en hoe het huis best zwaar was gaan voelen. Het mooie vind ik ook dat je daarna meteen zoveel frisse energie voelt om ook de krachtige verandering te maken die je nodig hebt. Al met al vind ik elke sessie enorm waardevol en verwonder ik me telkens weer! Liefs Stephanie "