Het mooiste geschenk is oprechte aandacht

Loop je lichamelijk of emotioneel ergens tegenaan? Heb je spanningen, pijn of een blessure en sta je er voor open hier eerlijk naar te kijken? Voel je dan welkom om door middel van liefdevolle (en soms confronterende) massage te werken aan een fijn en voorspoedig herstel.

Integrale massage voor vrouwen

Integrale massage is een veelzijdige en diepgaande massagevorm die bijdraagt aan de bewustwording van lichaam en geest. Je zult gaan voelen en ervaren wat er in jouw lichaam speelt. 

 

Er wordt gewerkt met verschillende massagetechnieken, zoals diepe druk, pulsen, bindweefselmassage, stretches en schuddingen. Alles om te zorgen dat de energie weer gaat stromen, oude patronen losgelaten kunnen worden en er weer maar ruimte ontstaat.

 

  • Brengt onverwerkte emoties aan het licht
  • Energie kan weer vrijuit stromen
  • Geeft inzicht in achterliggende oorzaken van spanningen en klachten
  • Activeert en ondersteund het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam

Bij chronische klachten kan er gewerkt worden aan een groter innerlijk draagvlak, verwerking en acceptatie. Heelwording vanuit je eigen bewustzijn, kijkend naar de kwaliteiten, wat kan ik wel en waar liggen mijn kansen?

 

Na een massage ervaren mensen opluchting en ruimte in hun lijf. Ze zijn vaak verbaast hoeveel spanningen, en soms ook pijn, opgeslagen liggen in hun lichaam.

Investering: €75,- 90min