Massage en Bewustwording voor vrouwen

Een integrale massage is een veelzijdige en diepgaande massagevorm die bijdraagt aan de bewustwording van lichaam en geest. Je zult gaan voelen en ervaren wat er in jouw lichaam speelt. 

 

Er wordt gewerkt met verschillende massagetechnieken, zoals diepe druk, pulsen, bindweefselmassage, stretches en schuddingen. Alles om te zorgen dat de energie weer gaat stromen, oude patronen losgelaten kunnen worden en er weer meer ruimte ontstaat.

  • Brengt onverwerkte emoties aan het licht
  • Energie kan weer vrijuit stromen
  • Geeft inzicht in achterliggende oorzaken van spanningen en klachten
  • Activeert en ondersteund het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam

Bij chronische klachten kan er gewerkt worden aan een groter innerlijk draagvlak, verwerking en acceptatie. Heelwording vanuit je eigen bewustzijn, kijkend naar de kwaliteiten, wat kan ik wel en waar liggen mijn kansen?

 

Na een massage ervaren mensen opluchting en ruimte in hun lijf. Ze zijn vaak verbaast hoeveel spanningen, en soms ook pijn, opgeslagen liggen in hun lichaam.

 

€75,-         90min

€100,-      120min

Fijn om iets meer tijd te hebben? Vraag dan om een sessie van 120 minuten.


Het mooiste geschenk is oprechte aandacht


Nieuw!!! Ik bied nu ook een traject aan!

 

Wil jij echt iets doorbreken, een klacht blijvend verhelpen of een patroon doorbreken?

Boek dan een traject!

 

Een traject bestaat uit:

1x    intake + bewustwordingsmassage

3x    massage & coaching

1x    telefonisch nagesprek (max. 20 min) 

Traject: €287,-

(Een traject betaal je vooraf)

 

Kathelijne Jager

 

" Paula weet met haar liefdevolle houding en haar feilloze intuïtie je te raken, door o.a. de juiste vragen te stellen en het lichaam te masseren. Het leidde bij mij tot inzichten over mezelf en mijn levenssituatie. Ik ben Paula heel dankbaar! "

Geeske Donkers Veenstra

 

" De integrale massage bij Paula was een bijzondere ervaring en erg waardevol. Paula straalt veel rust uit en geeft vertrouwen tijdens de massage. Ik durfde mij te openen en heb dingen los kunnen laten. Het heeft mij rust en mooie inzichten gegeven. Dankjewel! "

Hester Bischot 

 

" Na een pittige emotionele periode was mijn lijf "op slot gegaan". Ik ken Paula al wat langer van toen ze nog mijn paarden masseerde en plots kwam daar een oproepje op facebook voorbij. Er was een plekje vrijgekomen. Ik twijfelde geen minuut, dit had ik echt nodig en ik heb Paula meteen bericht. Ik voelde me meteen op mijn gemak en het was heerlijk om eens echt voor mezelf te kiezen tijdens de massage. Ik voelde me al een stuk vrijer en relaxter na de eerste massage en verheug me nu iedere keer weer op het bezoekje aan Paula! "