Massage & Bewustwording voor vrouwen

Tijdens een holistisch consult werk ik met een veelzijdige en diepgaande massagevorm die bijdraagt aan de bewustwording van lichaam en geest. Je zult gaan voelen en ervaren wat er in jouw lichaam speelt. 

 

 

Verschillende massagetechnieken, zoals diepe druk, pulsen, bindweefselmassage, stretches en schuddingen komen aan bod. Alles om te zorgen dat de energie weer gaat stromen, oude patronen losgelaten kunnen worden en er weer meer ruimte ontstaat.


" Na een massage ervaren vrouwen opluchting en ruimte in hun lijf "


Tijdens een massage:

  • Komen onverwerkte emoties aan het licht
  • Energie kan weer vrijuit gaan stromen
  • Krijg je inzicht in achterliggende oorzaken van spanningen en klachten
  • Activeer je het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam

Bij chronische klachten kan er gewerkt worden aan een groter innerlijk draagvlak, verwerking en acceptatie. Heelwording vanuit je eigen bewustzijn, kijkend naar de kwaliteiten, wat kan ik wel en waar liggen mijn kansen?

 

Na een massage ervaren vrouwen opluchting en ruimte in hun lijf. Ze zijn vaak verbaast hoeveel spanningen, en soms ook pijn, opgeslagen liggen in hun lichaam.

 

 

Een holistisch massage consult van ruim 1,5 uur ter waarde van €97,- bied ik voorlopig nog aan voor slechts €75,-  zodat zoveel mogelijk vrouwen laagdrempelig kennis kunnen maken met mij en mijn werkwijze.

" Het mooiste geschenk is oprechte aandacht "

Ben je er aan toe om een afspraak te maken en echt te kiezen voor jezelf? Stuur me dan een berichtje


Ervaringen van andere vrouwen

Kathelijne Jager

Osteopaat

 

 

" Paula weet met haar liefdevolle houding en haar feilloze intuïtie je te raken, door o.a. de juiste vragen te stellen en het lichaam te masseren. Het leidde bij mij tot inzichten over mezelf en mijn levenssituatie. Ik ben Paula heel dankbaar! "

Hester Bischot  33

Grand Prix Dressuur Amazone

 

 

" Na een pittige emotionele periode was mijn lijf "op slot gegaan". Ik ken Paula al wat langer van toen ze nog mijn paarden masseerde en plots kwam daar een oproepje op facebook voorbij. Er was een plekje vrijgekomen. Ik twijfelde geen minuut, dit had ik echt nodig en ik heb Paula meteen bericht. Ik voelde me meteen op mijn gemak en het was heerlijk om eens echt voor mezelf te kiezen tijdens de massage. Ik voelde me al een stuk vrijer en relaxter na de eerste massage en verheug me nu iedere keer weer op het bezoekje aan Paula! "

Geeske Donkers Veenstra 41

Obstetrieverpleegkundige

 

 

" De integrale massage bij Paula was een bijzondere ervaring en erg waardevol. Paula straalt veel rust uit en geeft vertrouwen tijdens de massage. Ik durfde mij te openen en heb dingen los kunnen laten. Het heeft mij rust en mooie inzichten gegeven. Dankjewel! "

Sharina Harmsen 30

 

 

" Paula heeft een zeer unieke persoonlijke kracht waarmee ze een fijne uitwerking creëert op de ander. Het voelt enorm betrouwbaar om contact te hebben met Paula. In de massages heeft Paula mij letterlijk laten voelen waar mijn blokkades in mijn lijf zitten en waar ik aandacht aan zou kunnen besteden. Elke keer komen er enorm veel emoties op, die iedere keer weer uit een andere blokkade voort komen. Paula is eerlijk, duidelijk, enthousiast, kalm, krachtig, liefdevol, oprecht, respectvol en vriendelijk maar vooral ook een enorm vrolijk mens, dit maakt het ontzettend prettig om door haar gecoacht te worden. Ik ben dan ook enorm dankbaar voor de sessies."

 

Anoniem

 

 

" Hoi Paula, ik wou je even een update geven en je bedanken voor je hulp. De massage heeft zoveel losgemaakt bij me, de energie ging verschuiven. Een week na onze sessie had ik een date en inmiddels een hele leuke tweede date. Ik voel veel meer zelfvertrouwen en ben niet bang om te vragen naar waar ik behoefte aan heb. Dank je voor deze mooie transformatie!!! Je doet life changing werk!"