empower diepte sessie

Massage & Bewustwording voor vrouwen

Je hebt jouw zaakjes goed op orde en toch heb je het allemaal net iets te ver laten oplopen. Je bent moe, zit emotioneel vol en loopt misschien zelfs wel even vast. Thuis, op je werk of in je relatie. Je weet eigenlijk prima wat er goed is voor jou, maar nu voel je dat er even iets meer nodig is dan een wandeling of een avondje met een kop thee op de bank.

 

Je ervaart spanning in je lijf, begint weer een zeurende onderrug te krijgen en je nek en schouders trekken langzaam steeds meer in de kramp. Je voelt dat het nog wel heel even zo door kan gaan, maar het houdt niet over...

Zelf weet ik als geen ander hoe het is, en daarom heb ik speciaal voor de zelfbewuste vrouw deze unieke sessie samengesteld!

In een fijne en warme omgeving starten we deze bijzondere sessie met een heerlijke kop thee en een inspirerend gesprek. Je krijgt rustig de tijd om even te landen en dat te delen wat gehoord wil worden.

 

We bespreken waar je tegenaan loopt en waar jouw behoefte ligt. Tijdens de diepte massage of inzicht meditatie nodig ik je uit om te ontspannen en vertragen zodat je goed kunt voelen en ervaren wat er in jouw lichaam speelt. Zo kun je zelf ook echt waarnemen dat er heling plaatsvindt. 

Welke oude overtuigingen dienen niet meer en mag jij achter je laten?

Samen kijken we hoe je komende tijd verder kunt en deel ik waardevolle tips. Als afsluiting en bevestiging op alles wat je zojuist hebt meegemaakt mag je een mooie inspiratie kaart pakken. Deze zal je aan het denken zetten!


Deze bijzondere EMPOWER DIEPTE SESSIE van 1,5 uur kost slechts € 97,-

 

€ 97,-

Daarvoor krijg je:

+ Coaching & heerlijke bio thee

+ Diepte Massage en/of inzicht meditatie

+ Heling en een empower boost voor lichaam en geest

+ Nieuwe inzichten en tips

+ 1,5 uur mijn volledige aandachtWil echt iets doorbreken? Innerlijke stukken aankijken, je leven omgooien, van baan veranderen, uit een relatie stappen, gewicht verliezen of werken aan meer zelfvertrouwen? Ook dan ben je welkom en help ik jou graag!


Boek een serie 3X EMPOWER DIEPTE SESSIE van 1,5 uur voor slechts € 297,-. Als beloning voor jouw commitment een aantal fijne extra's!

 

! ! MEEST GEKOZEN ! !

 

€ 297,-

Daarvoor krijg je:

+ Coaching & heerlijke bio thee

+ Diepte Massage en/of inzicht meditatie

+ Heling en een Empower boost voor lichaam en geest

+ Nieuwe inzichten en tips

+ 1,5 uur mijn volledige aandacht

Etherische Olie

Mandala met thuisopdracht Je hoeft het niet alleen te doen!