Pareltjes van Edelstenen & Kristallen

Met veel liefde en gevoel heb ik een aantal prachtige edelstenen verzameld die nu beschikbaar zijn voor jou!

Alle stenen hebben een bijzonder positief effect op de energie in de ruimte waar ze staan.

 

Zet ze als Eyecatcher in je woonkamer of leg ze in de slaapkamer voor een betere nachtrust. Sommige mensen kopen stenen omdat ze ze gewoon mooi vinden, anderen voelen er een spirituele betekenis bij of gebruiken de steen als nagedachtenis aan een bijzonder persoon of dier.

 

* (Voor ophaal / verzend opties lees onderaan de pagina.)


Grote amethist in diep paarse kleur. Deze prachtige steen weegt bijna 3 kilo en is 19 cm lang en 13 cm hoog. Een eyecatcher met hoge energie. Zuiverend en beschermend. Goede nachtrust, verhelderend en kalmte. Incl. 2 kleuren houten plankjes

€249,-

Ruwe bergkristal. Sterkte zuiverende werking. Verkoelend en vitaliserend. Versterkt ook de werking van andere stenen. De steen is 19 cm lang en 11 cm breed. Incl. houten plankje.

€69,-

Zeer bijzondere Amethist bloemkristal. Zuiverend en beschermend.

12 cm lang 9 cm hoog. Incl. houten plankje.

€75,-

Ruwe bergkristal. Sterkte zuiverende werking. Verkoelend en vitaliserend. Versterkt ook de werking van andere stenen in de omgeving. De steen is 13 cm lang, 7 cm hoog en 11 cm breed. Inclusief houten plankje.

€71,-

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust. Geboorte / nieuw begin. De steen is 18 cm lang en 11 cm hoog. Inclusief houten plankje.

€69,-

Prachtig heldere (Ruwe) bergkristal. Sterkte zuiverende werking. Verkoelend en vitaliserend. Versterkt ook de werking van andere stenen in de omgeving. De steen is 13 cm lang, 6,5 cm hoog en 10 cm breed.

Inclusief houten plankje.

€75,-

Prachtig 2 luik van Agaat. Deze stenen aarden en zorgen voor stabiliteit. Ze geven een beschermende en kalme energie af. Ook een prachtige eyecatcher als boekensteun! De stenen zijn samen als geheel 23 cm lang en 16 cm hoog met een totaal gewicht van 4,4 kg.

€97,-

Sold!

Ruwe bergkristal. Sterkte zuiverende werking. Verkoelend en vitaliserend. Versterkt ook de werking van andere stenen. De steen is 13 cm lang en 8 cm hoog. Incl. houten plankje.

€71,-

Sold!

Deze prachtige Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. De steen is 22 cm lang en 15 cm hoog. Incl. houten plankje

€89,-

Sold!

Prachtige amethist op houten plankje.

De steen is 6 cm hoog en 11 cm lang. Zuiverend en beschermend, harmonie en innerlijke rust. 


Sold!

€49,-

Prachtige Geode amethist wit. De steen weegt 3,8 kg en is 15 cm breed en 25 cm hoog. De achterkant is antraciet geschilderd en past daarmee mooi in een strak en modern interieur. Bevordert concentratie, spiritualiteit en intuïtie. Zuiverend.

€137,50

Sold!


* Ophaal / verzend opties:

 

Ik draag de stenen graag over van mens tot mens.

Wekelijks zijn er veel mogelijkheden rondom de volgende plaatsen:

Lieren - Loenen - Apeldoorn - Deventer - Hengelo ov - Zutphen - Arnhem - Nijmegen - Beuningen - En alles wat hierbij in de omgeving ligt. 

In overleg kunnen de stenen verzonden worden (aangetekend).

 

Vragen? Stuur gerust een WhatsApp berichtje naar 06 22 81 00 63 of mail!

 

" Met veel liefde heb ik prachtige stenen verzameld "