Vrouwen die hun ervaring delen


Geeske Donkers Veenstra (41)

Obstetrieverpleegkundige

 

" De sessie bij Paula was een bijzondere ervaring en erg waardevol. Paula straalt veel rust uit en geeft vertrouwen tijdens de behandeling. Ik durfde mij te openen en heb dingen los kunnen laten. Het heeft mij rust en mooie inzichten gegeven. Dankjewel! "

 

Sharina Harmsen (32)

 

" Paula heeft een zeer unieke persoonlijke kracht waarmee ze een fijne uitwerking creëert op de ander. Het voelt enorm betrouwbaar om contact te hebben met Paula. In de sessies heeft Paula mij letterlijk laten voelen waar mijn blokkades in mijn lijf zitten en waar ik aandacht aan zou kunnen besteden. Elke keer komen er enorm veel emoties op, die iedere keer weer uit een andere blokkade voort komen. Paula is eerlijk, duidelijk, enthousiast, kalm, krachtig, liefdevol, oprecht, respectvol en vriendelijk maar vooral ook een enorm vrolijk mens, dit maakt het ontzettend prettig om door haar gecoacht te worden. Ik ben dan ook enorm dankbaar voor de sessies."

 

Hester Bischot  (34)

Grand Prix Dressuur Amazone

 

" Na een pittige emotionele periode was mijn lijf "op slot gegaan". Plots kwam daar een oproepje op facebook voorbij. Er was een plekje vrijgekomen. Ik twijfelde geen minuut, dit had ik echt nodig en ik heb Paula meteen bericht. Ik voelde me meteen op mijn gemak en het was heerlijk om eens echt voor mezelf te kiezen tijdens de sessie. Ik voelde me al een stuk vrijer en relaxter na de eerste behandeling en verheug me nu iedere keer weer op het bezoekje aan Paula! "

 

Stephanie Albrecht

Visagist / Hairstylist

 

" Mooie en waardevolle ervaringen met en bij Paula gehad door middel van een behandeling en een 1 op 1 meditatie. Paula kwam voor mij precies op het goede moment op mijn pad. De juiste vragen, de liefdevolle benadering, maar ook hoe je zelf aan de slag kan gaan met al het moois wat er al is. Een healing at home sessie mocht niet ontbreken, thuis ben ik het meest. Ik wilde hier ontdekken wat het huis betekent en hoe de energie is. Paula sloeg wederom de spijker op zijn kop. Dingen die ik niet eerder zo had bekeken, resoneerden enorm. Ik ging nadenken over kleuren die ik had gekozen en hoe het huis best zwaar was gaan voelen. Het mooie vind ik ook dat je daarna meteen zoveel frisse energie voelt om ook de krachtige verandering te maken die je nodig hebt. Al met al vind ik elke sessie enorm waardevol en verwonder ik me telkens weer! Liefs Stephanie "

 

Anoniem

 

" Hoi Paula, ik wou je even een update geven en je bedanken voor je hulp. De sessie heeft zoveel losgemaakt bij me, de energie ging verschuiven. Een week na onze sessie had ik een date en inmiddels een hele leuke tweede date. Ik voel veel meer zelfvertrouwen en ben niet bang om te vragen naar waar ik behoefte aan heb. Dank je voor deze mooie transformatie!!! Je doet life changing werk!"

 

Kathelijne Jager

Osteopaat

 

" Paula weet met haar liefdevolle houding en haar feilloze intuïtie je te raken, door o.a. de juiste vragen te stellen en het lichaam aan te raken. Het leidde bij mij tot inzichten over mezelf en mijn levenssituatie. Ik ben Paula heel dankbaar! "